SHOKOCHOK ADVENTSKALENDER!

Vil vil gerne forkæle Jer lidt her i december! Derfor har vi lavet et lille juletillæg til vores e-bog ‘Kreative Chokolade Dekorationer’.

Hver søndag op til jul, udgiver vi en ‘opskrift’ med tilhørende ‘how to’ video på Youtube.


Alle 4 opskrifter er en form for dekoration lavet i chokolade, det kan været pynt til juletræet, julebordet eller julekagen.

4. LÅGE – CHOKOLADE KRANS BORDKORT

4.låge i vores lille chokolade ‘deko’ adventkalender, er spiselige bordkort. Vi har lavet små fine chokolade kranse i farvet chokolade, så de ligner gran, som man kan bruge til bordkort, eller som pynt på julebordet.

3. LÅGE – CHOKOLADE JULEKUGLER

3.låge i vores lille chokolade ‘deko’ adventkalender, er spiselige julekugler. ‘Først skal træet vises, siden skal det spises’ Så hvorfor ikke også kunne spise pynten?

2. LÅGE – CHOKOLADE KRÆMMERHUSE

2.låge i vores lille chokolade ‘deko’ adventkalender, er spiselige kræmmerhuse. Vi kommer altid en masse lækkert i kræmmerhusene, som vi hænger på juletræet, men hvorfor skulle vi ikke også kunne spise kræmmerhuset?

1. LÅGE – CHOKOLADE JULETRÆER

  1. låge i vores lille chokolade ‘deko’ adventkalender, er fine små modellerings chokolade juletræer. De kan bruges til spiseligt bordtpynt, på årets julebord, som pynt i vindueskarmen, eller oven på årets julekage.