Vi havde en fuldstændig fantastisk 1. del af vores påskelive! 1000-tak for jer, og tak fordi i har lyst til at følge med. Det betyder så meget for os! Mange forbinder fyldte chokolader, med små mundrette bidder. Vi vil med den næste live, vise jer et bud på en sjov og anderledes ”fyldt chokolade”. Faktisk kan vi nærmest kalde det for en dessert. Ideeb er at det skal lige en æg inde i midte, som en sjov lille påske dessert til året, mindre påskefrokoster. Selvom vi stadig lever med Corona, skal vi stadig kunne hygge os med vores nærmeste. Og hvem bliver ikke glad af en lille dessert omkranset i lækker chokolade.
I denne live viser vi jer, hvordan i laver fylder, fylder dem og lukker dem. For at vi kan vise det hele på en live, så kommer vi til at have forberedt, så cremer og indlæg er lavet på forhånd. Men vi viser jer også hvordan fyldet blier lavet. Så i kan enten vælge at lave fyldet på forhånd, og være med at lukke dem. I kan også vælge at lave fyldet med os, og så lukke dem senere på aftenen, evt, dagen efter.
Vi går live tirsdag D.22. Marts kl. 19:30. Vi håber du har lyst til at være med.